Guest ratings

Read how our guests experienced their holiday.

22 reviews
  1. 7.4

    prima luxe huisje

    November 2022 - Nico V. stayed in Soof Luxurious Eco-Lodge Water at Soof Heuvelrug

  2. 8.4

    Mooi compact park met sfeervolle en luxe huizen. Bij aankomst vonden we een schoon en warm verblijf. Perfecte uitvalsbasis voor mooie wandelingen in de buurt.

    November 2022 - Jaap V. stayed in Soof Luxe Eco-Lodge Wellness at the water at Soof Heuvelrug

  3. 8.6

    Van alle gemakken voorzien. Een mooi chalet waar goed over nagedacht is. Ik zou hier zo weer heen willen.

    November 2022 - Sybrand v. stayed in Soof Luxurious Eco-Lodge Wellness at Soof Heuvelrug

  4. 9.7

    Het huisje was zeer modern en zag er heel mooi uit.

    November 2022 - Joey V. stayed in Soof Luxurious Eco-Lodge Wellness at Soof Heuvelrug

  5. 8.3

    Wij waren in het na seizoen. Het was heerlijk rustig en we vonden het een zeer fijne lodge. Ook is het een prachtige omgeving!!

    November 2022 - Marike M. stayed in Soof Luxurious Eco-Lodge at Soof Heuvelrug

  6. 10

    Het is prachtig aangelegd met mooie tuinen, veel rust en privacy. De huisjes zijn prachtig ingericht. Heel vriendelijk personeel en een gezellige brasserie. Echt een top park! Fijn dat je meteen de natuur in loopt vanuit het park.

    November 2022 - Inge H. stayed in Soof Luxurious Eco-Lodge Wellness at Soof Heuvelrug

  7. 8.7

    Prachtig park met zeer nette moderne bungalows. De ligging aan het water is prachtig, mooi terras en je hebt het gevoel dat je midden in de natuur bent. We hebben een heerlijk verblijf gehad.

    November 2022 - Simone F. stayed in Soof Luxurious Eco-Lodge Water at Soof Heuvelrug

  8. 7.3

    Mooie plek Schoon en leuk huisje Fijne hottub

    November 2022 - Roos T. stayed in Soof Luxurious Eco-Lodge Wellness at Soof Heuvelrug

  9. 9

    No review left

    November 2022 - Bertil K. stayed in Soof Luxurious Eco-Lodge Wellness at Soof Heuvelrug

  10. 7.7

    No review left

    November 2022 - Karin v. stayed in Soof Luxe Eco-Lodge Wellness at the water at Soof Heuvelrug